Wie we zijn

Brighthives is een initiatief van Nick de Rouw en Jont Groenendaal. Beiden hebben we onze roots in het organisatieadvies- en trainersvak. We worden gedreven door leren & ontwikkelen en innovatie, dus Brighthives is voor ons een goudmijn van energie!

 
 

Visie op leren

Een leven lang leren. Cruciaal in een wereld waarin continue verbeteren en razendsnelle verandering niet meer weg te denken zijn. De regie op leren komt daarbij steeds meer bij de professional zelf te liggen. Reflectie op de eigen leerbehoeften wordt één van de belangrijkste competenties in de 21ste eeuw.

Waarom is de trainingsindustrie dan nog steeds zo aanbodgestuurd? Professionals kunnen kiezen uit een catalogus en komen in een cursus terecht die misschien voor 70% aansluit op hun specifieke leerbehoeften. Wij vinden dat 30% zonde van je tijd!

Jouw professionele ontwikkeling begint bij jouw vragen, wensen en behoeften. Het aanbod moet daarop worden aangepast. Maar dat is voor veel mensen niet zomaar te organiseren. Zeker voor freelancers en kleinere bedrijven is dat lastig, weten wij uit eigen ervaring! 

Dat is waar Brighthives verandering in brengt. Met onze Pressure Cooker helpen we professionals op weg bij het vinden van hun eigen leervraag. Met ons platform regelen zij een training die precies aansluit op hun wensen en behoeften.

 

Kijk hoe het werkt
Image Image
 
 

Meer weten?

Bel 0615637078 of laat je gegevens achter en wij nemen contact op. Je kunt ook met ons chatten!