Persoonlijk leiderschap
voor young professionals

Inhoud

Enkele adviseurs van Jonge Honden gaan een persoonlijk leiderschapstraining volgen. Omdat ze zelf nèt niet genoeg deelnemers hebben voor een in company traject, nodigen ze andere young professionals uit om mee te doen. Wij kennen ze persoonlijk: superleuke club. Schrijf je snel in! 

Waarom?

Je bent jong en je wilt wat. Slim, ambitieus en de wereld ligt aan je voeten. Je zit vol met plannen voor een betere wereld en wilt leiding geven aan de toekomst. Maar waar start je? Goed leiderschap begint bij jezelf. Dit vraagt om een scherp beeld van je vertrekpunt en je bestemming. Hiermee ga je aan de slag tijdens deze training.

Hoe dan?

De training is een ontdekkingsreis naar jezelf: je verleden, je waarden, je toekomstvisie. Maar ook naar je uitdagingen en belemmeringen. Leiderschap “from the inside out” noemen we dat.

En wat is het resultaat?

Je sluit de tweedaagse af met een helder inzicht in jouw doelen, je strategieën en een actieplan voor de komende 100 dagen waarmee je aan de slag kan. Een aanrader voor iedere young professional om zoiets eens mee te maken!

We bieden deze training ook In Company aan. Meer weten? Neem gerust contact op via de chat, mail naar hello@brighthives.com of bel naar 06 15 63 70 78.

Informatie

350.00 excl. btw

Doorlooptijd: 2 dagen

Data:
25 oktober (10.00 - 17.00)
26 oktober (10.00 - 17.00)

Locatie: Amsterdam

Trainer: André Bolland

Aantal deelnemers: 10

4 plekken beschikbaar

Wil je er nog even over nadenken? Mail deze pagina naar jezelf, om hem makkelijk terug te vinden:

Meer trainingen