Creatieve datavisualisatie
voor infographics

Inhoud

Creatieve datavisualisatie

Werk jij met data maar wil je wel eens wat anders dan de standaard lijn- of staafgrafiek? Dan is deze cursus voor jou! Je leert hoe je aantrekkelijke datavisualisaties kunt maken die out-of-the-box zijn, maar wel verhelderend en communicatief.

Wat we gaan doen

Je leert welke designprincipes belangrijk zijn bij het helder communiceren van data, hoe je op zoek kunt gaan naar creatieve manieren om je data te visualiseren, en hoe je het verhaal achter je data vertelt. Een goede infographic begint met schetsen met pen en papier. Maar ook digitale tools zullen zeker aan bod komen.

Het resultaat

Aan het einde van de cursus kun je, op basis van echte data, creatieve datavisualisaties bedenken en omzetten naar een goed en werkbaar eerste concept. Je weet welke designprincipes je moet inzetten om je verhaal helder en aantrekkelijk te communiceren. Je leert bovendien welke tools er beschikbaar zijn om zo zelf je eerste concept verder uit te kunnen werken.

We bieden deze training ook In Company aan. Meer weten? Neem gerust contact op via de chat, mail naar hello@brighthives.com of bel naar 06 15 63 70 78.

Informatie

370.00 excl. btw

Doorlooptijd: 1 dag

Data:
12 december (9.30 - 17.00)

Locatie: Amersfoort

Ook aangeboden in:
Utrecht (9 januari)
Zwolle (16 januari)

Trainer: Meinou de Vries

Aantal deelnemers: 9

9 plekken beschikbaar

Wil je er nog even over nadenken? Mail deze pagina naar jezelf, om hem makkelijk terug te vinden:

Meer trainingen