Energy management
voor young professionals

Inhoud

Enkele adviseurs van Jonge Honden gaan een cursus “energy management” volgen. Omdat ze zelf nèt niet genoeg deelnemers hebben voor een in company traject, nodigen ze andere young professionals uit om mee te doen. Wij kennen ze persoonlijk: superleuke club. Schrijf je snel in! 

Waarom?

We hebben het allemaal te druk en zeker als starter komt er veel op je af. Onze inbox en to-dolijst puilen uit en zowel opdrachtgevers, collega’s als mensen uit je privé omgeving doen een beroep op je. Hoe ga je om met al deze prikkels en verwachtingen? Om effectief met stress en spanning om te kunnen gaan is het van belang om je energie management op orde te hebben.

Hoe dan?

Tijdens de training ga je aan de slag met het positief beïnvloeden van je eigen stress- en spanningsniveau. Je leert om je eigen energie op een effectieve manier te managen. Verhoog je werkprestaties (en plezier!) en beperk je overbelasting. Er komen allerlei tips en tools aan de orde om meer rust te ervaren in je werk. Zo kan je excellent presteren zonder emotioneel, fysiek en geestelijk leeg te lopen.

We bieden deze training ook In Company aan. Meer weten? Neem gerust contact op via de chat, mail naar hello@brighthives.com of bel naar 06 15 63 70 78.

Informatie

150.00 excl. btw

Doorlooptijd: 0,5 dag

Data:
8 november (13.30 - 17.00)

Locatie: Utrecht

Trainer: Gijs Deckers

Aantal deelnemers: 10

5 plekken beschikbaar

Wil je er nog even over nadenken? Mail deze pagina naar jezelf, om hem makkelijk terug te vinden:

Meer trainingen